duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  UAV Arad, parteneră cu Universitatea din Novi Sad

  de Special Arad | 13 iulie 2016, 2:45 PM | Educaţie

  0

  Universitatea din Novi Sad prin Facultatea Tehnică „Mihajlo Pupin” din Zrenjanin a devenit unul din partenerii Universităţii „Aurel Vlaicu” din Arad.

  Acordul de cooperare semnat la începutul săptămânii între cele două instituţii de învăţământ superior prevede derularea comună a unor proiecte de cercetare, proiecte europene dar şi mobilităţi ale cadrelor didactice şi studenţilor. Deasemenea cele două universităţi vor organiza şi anul acesta conferință internațională susţinută de Departamentul de Inginerie mecanică al Facultăţii „Mihajlo Pupin”. Colaborarea pe această temă între acest departament şi Facultatea de Inginerie din cadrul UAV datează încă din 2011.

  Acordul a fost semnat de prodecanul facultăţii din Zrenjanin prof. PhD Dragana Glušac şi Dan Glavan, decan al Facultății de Inginerie. La ceremonia de semnare au participat prof.univ.dr Ramona Lile rector al Universității din Arad, prof. univ.dr. Ioan Radu, preşedintele Senatului UAV, precum şi dr. Dijana Karuovic şi dr. Branko Markoski, prodecani ai facultăților de Zrenjanin.

  Este un acord foarte important pentru noi care ne va deschide noi oportunităţi în activitatea de cercetare dar şi în ceea ce priveşte mobilitatea cadrelor didactice şi a studenţilor. Ne bucurăm că acest nou parteneriat de colaborare întăreşte bunele relaţii pe care le avem cu Universitatea din Novi Sad şi ne permite să demarăm noi proiecte comune”, a spus rectorul UAV, prof. univ. dr. Ramona Lile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.