UAV Arad: Cu 30 % mai mulți studenți înscriși în anul I, față de anul trecut

  de Special Arad | 27 iulie 2020, 8:55 PM | Educaţie

  0

  Universitatea arădeană „Aurel Vlaicu” a înregistrat o creştere cu 30% a studenților înscriși în primul an, faţă de anul precedent, conducerea considerând că promovabilitatea mai mare la bacalaureat şi posibilitatea depunerii online a dosarelor au avut o influenţă asupra creşterii numărului de candidaţi.

  Potrivit Agerpres.ro, înscrierile la facultăţile din cadrul UAV Arad s-au încheiat luni, când fuseseră înregistrate 1.326 de dosare depuse pentru studiile de licenţă, faţă de 1.078 în 2019.

  Peste 300 de dosare au fost depuse online, iar alte 150 de persoane s-au înscris la facultăţi prin centrele speciale deschise în judeţ.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.