marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  UAV a deschis anul academic 2022-2023

  de Special Arad | 3 octombrie 2022, 5:08 PM | Educaţie

  0

  Sala festivă din Complexul M s-a dovedit neîncăpătoare pentru prima zi a anului universitar.

  Ca în fiecare an, la începutul lunii octombrie, comunitatea academică a universității de stat din Arad a deschis noul an universitar. Un eveniment important la care au participat autorități locale și județene, șefi de instituții, profesori, studenți. „Este o bucurie, ca de fiecare dată, să marcăm un nou început, să fim alături de studenți, de profesori, de invitații care ne-au onorat astăzi cu prezența. Universitatea noastră a fost, este și va rămâne un partener de încredere pentru autoritățile locale și județene.

  3 festivitate uav

  Îi felicităm pe toți cei care astăzi sunt studenții noștri și le dorim mult succes în noul an universitar” a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

  Au adresat mesaje comunității academice ÎPS Timotei Seviciu, prefectul Aradului, Toth Csaba, președintele CJA, Iustin Cionca, primarul Aradului, Călin Bibarț, deputații arădeni Sergiu Bâlcea și Adrian Alda, prorectorul UVVG, Andrei Anghelina.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.