miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  U.V.V.G. Arad a demarat proiectul „Grădinița Verde 2023”

  de Special Arad | 4 aprilie 2023, 9:08 AM | Eco | Educaţie

  0

  Comunicat. U.V.V.G. Arad a demarat proiectul „Grădinița Verde 2023”, care se desfășoară în perioada martie-mai a acestui an în mai multe grădinițe din municipiu. Copilașii vor avea ocazia să ia parte și să învețe despre plantarea copacilor/arbuștilor ornamentali, îndrumați de cadre ale universității și studenți de la specializările Pedagogia învățământ școlar și preșcolar, Silvicultură și Biologie.

  Proiectul este în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și pepiniera Landisa Arad, și își propune educarea celor mici, cu privire la importanța naturii și plantelor în viața oamenilor, ecologie și comuniunea omului cu natura.

  Copiii au fost încântați de această activitate, fiecare având ocazia să participe la acțiunea propriu-zisă de plantare a arbuștilor ornamentali.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.