vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  U.V.V.G., ajutorul lui Moș Crăciun

  de Special Arad | 16 decembrie 2022, 12:42 PM | Educaţie

  0

  În spiritul Sărbătorilor de Iarnă, U.V.V.G. Arad și-a asumat rolul de „ajutor al lui Moș Crăciun”, prin inițierea și participarea la activități prin care copiii fără sprijin să se simtă iubiți și alintați.
  În această perioadă, o altă acțiune „undercover” a spiridușilor Moșului a avut loc la Centrul Curcubeul Copiilor, din Arad. Împreună cu oficialități locale și reprezentanții mai multor O.N.G.-uri, doamna Rector a U.V.V.G., prof. univ. dr. habil. Coralia Cotoraci l-a așteptat pe Moșul atât de drag copiilor, cântând împreună colinde și ascultând poezii recitate de cei mici.
  Emoțiile au fost mari, poeziile recitate superb, colindele intonate sublim de toți cei de față, iar Moșul nu s-a lăsat așteptat. Toți copiii au primit cadouri de care s-au bucurat cu toții, toate problemele și grijile lăsate deoparte, iar spiritul Crăciunului a intrat în sufletele tuturor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.