După Lidl, și Selgros lansează propria „linie turistică”. Va colabora cu TUITravelCenter

  de Special Arad | 2 august 2017, 9:13 AM | Turism

  0

  Selgros Cash&Carry România lansează platforma de pachete turistice Selgros Travel, operată de către TUI TravelCenter, care va prezenta lunar câte zece pachete turistice şi care oferă posibilitatea de a efectua rezervări hoteliere în toată lumea, informează un comunicat al companiei. În prezent platorma oferă pachete în Cuba, Italia sau Dubai. „Transformăm procesul de achiziţie într-unul facil şi deschidem încă o uşă pentru toţi turiştii români”, declară, pentru zf.ro, Dragoş Anastasiu, preşedintele Grupului Eurolines România.

  Începând cu 1 octombrie 2017, posesorii de carduri Selgros vor beneficia rezervări de hoteluri de pe platforma selgrostravel.ro.

  Selgros Cash&Carry România şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 21 magazine în Bucureşti, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava şi Constanţa. Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia.

  Anul trecut şi lanţul de magazine Lidl anunţa intrarea pe piaţa serviciilor turistice, în colaboare cu Tui TravelCenter.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.