vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Two and a Half Men” – sezonul 12 va fi ultimul

  de Special Arad | 16 mai 2014, 3:30 PM | Film

  0

  Serialul de comedie „Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men” se va încheia odată cu difuzarea ultimului episod din cel de-al 12-lea sezon al show-ului, au anunţat reprezentanţii postului CBS, citaţi de site-ul revistei New Musical Express.

  Nina Tassler, preşedintele CBS, a făcut această dezvăluire miercuri, odată cu anunţarea grilei de toamnă-iarnă a postului CBS, şi a spus că Chuck Lorre, creatorul show-ului „Doi bărbaţi şi jumătate”, a creat „un eveniment lung cât un sezon” pentru ultimul episod, care va încheia serialul, scrie realitatea.net.

  „E foarte entuziasmat de acest proiect. Are câteva idei minunate şi câteva surprize foarte mari”, a adăugat Nina Tassler.

  Serialul „Two and a Half Men” a debutat în 2003 şi i-a avut iniţial în distribuţie pe Charlie Sheen, Jon Cryer şi copilul-vedetă Angus T. Jones. Charlie Sheen a fost concediat după o dispută cu Chuck Lorre în 2011, iar Angus T. Jones a renunţat la rolul care l-a făcut celebru după ce a criticat acest serial în 2012, spunând că este „lipsit de Dumnezeu”, cerându-le, totodată, telespectatorilor americani să nu mai urmărească show-ul.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.