duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  „Tutankamon” Ghiță lovește pe plan internațional: este doctor în științele comunicării pe Facebook! Glad Varga n-are nicio vină

  de Tudor Bogdan | 24 septembrie 2015, 4:58 PM | Pamflet | Social Media | Topic special

  8

  „Felicitări Gheorghe Falca pentru munca depusă pentru obținerea titlului de doctor în științele comunicării!” – i-a scris Hazem Kansou… posesor de cont pe facebook și ceva funcții la ei, la politicieni, primarului municipiului Arad (din câte am înțeles, de origine și cultură arabă).
  Prin urmare, nu avem cum să nu ne mândrim cu faraonul nostru… un amărât de moț din Brad, care a venit în papuci de casă în urbea ungaro-austriaco-română în deceniul de grație `90, a reușit să acapareze tot ce mișcă în Aradul ăsta de la politică la maimuță și-napoi și, amu, mai nou, este un factor politic important care, Allah Akbar, se implică în politica internațională la nivel înalt! 😛

  P.S.: Pe domnul Varga… pe Glad, fostul consilier local… vă rugăm să-l ignorați când citiți poza asta! N-are nicio vină! 🙂

  falca varga

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Bai fratilor, tot aud argumentul asta cretin pe care l-a fluturat si Mihaita Calimente (vesnicul parlamentar de Arad, un fel de Bognar de la PNL, vechiul PNL) ca Ghita al nost a venit in papuci sau cum zicea Mihaita cu o plasa de 1 Leu. Pai trebuie sa ne nastem toti avuti? si care nu se nasc toti avuti tre` sa moara saraci?

   +3 voturi
   +1
   -1
  2. Am râs 5 (cinci)min pe ceas. N-aș fi crezut că-ntr-o vineri se poate râde atât. Poza+text întrece toate investigațiile sobre, belicoase și periculoase la un loc. Uitați-vă, arădeni la aceștia. Par 4 (patru) fericiți misionari înainte de a îmbrăca costumul final (cosmic). Aceste 4 zâmbete la indigo care m-au dat gata ce denotă, totuși?! Că cele 4 costume la 2 nasturi și-au îndeplinit misiunea uriașă pe pământ, au zâmbit pt eternitate și vor zbura în altă misiune tot pt pământenii arădeni, bag seama. Azi nu-i pot urî tocmai din cauza acestui zâmbet tembel/nevinovat: îs fericiți! Atat-au știut atât-au făcut! Falcă a mai primit și un titlu în plus! Acum îi dr în științele comunicării! (el vorbește el se-ascultă, da) Dar atunci corina gârlici nu este decât asistentă?! …nu pot scrie din cauza râsului: și-a lăsat falcă barbă și mustață!!! Dracu-n persoană! Îi stă groaznic! Dar nimic nu-i stă bine în ultimul mandat!(ultimul!?) Nici gras, nici slab, nici îndrăgostit, nici misogin, nici nesimțit, nici pocăit/ortodox plus toată lista de culte, nici poza de față ”edil cu râs împlinit” (vorba unui clasic rural în viață). Hazem ăla o fi vreun refugiat cu o tabletă dosită prin încurcata vestimentație arabă scăpat de babilonia assadului- iar edilul nostru probably i-o fi dat un cort mai acătării și mâncare de-a lor plus promisiunea unei moschei la Arad în locul statuii libertății din pța reconcilierii româno-maghiare. Că altceva nu cred să fie. Cât despre glad-cel-zglobiu , unde e a sa maturizare și separare de falcă-cel-mâzgălit-cu-funingine? Tot cu a sa figură de everbebe deschide 2016-ele?

   +6 voturi
   +1
   -1
  3. Care doctor in communicare, bre? Falcā? Ha!ha!ha! Omu’ āsta habar n-are sā comunice, el vorbeste doar pentru sine. Ar fi in stare sa vorbeasca ore in sir, chiar dacā stie precis cā nu-l ascultā nima’, cu acel rânjet dizgratios pe fata-i asimetricā, numārând pe degete chestii doar de el stiute si întelese. Dupā douā minute de ascultare, pe mine începe sā mā doarā capul si, invariabil, schimb postul TV. Cat despre (…) aia de Corina Drāghici, are o singurā calitate care o recomandā pentru functia pe care o ocupā: este sora lu’ Falcā.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.