duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Tânăr de 20 de ani, scos de pe banda de circulaţie şi bătut de un arab pe calea Aradului

  de - | 3 mai 2016, 4:49 PM | Regional

  1

  Un tânăr de 20 ani a fost atacat de un arab pe Calea Aradului din Timişoara. Incidentul s-a petrecut în trafic, după ce tânărul a încercat să evite un accident cu un alt autoturism, scrie ziuadevest.ro.

  „Am plecat din parcarea unui supermarket situat pe Calea Aradului. La ieşirea dintr-un sens giratoriu, o maşină mi-a tăiat calea, am frânat şi m-am încadrat pe banda cealaltă. Aflat în dreptul aceluiaşi autoturism, şoferul automobilului a vrut să se încadreze pe banda mea şi am fost nevoit să frânez brusc din nou. Am continuat drumul pe Calea Aradului, până când o maşină venită din spate a ajuns în dreptul meu”, a declarat tânărul. A fost momentul în care a început calvarul pentru bărbatul de 20 ani.

  arab2

  „Conducătorul auto a început să mă înjure şi a încercat să mă scoată de pe banda de circulaţie pe care mă aflam. Apoi, a oprit maşina perpendicular pe axul drumului, blocând ambele benzi de circulaţie. În acest timp vorbeam la telefon cu un prieten, dar simţindu-mă în pericol am început să filmez incidentul. Am încercat să depăşesc maşina atacatorului, dar acesta a pornit din loc şi după câţiva metri mi-a blocat din nou calea. Atunci a coborât din autoturism, a lăsat portiera deschisă şi a venit în dreptul geamului meu.

  Am avut ocazia de a pleca, dar nu înainte de a primi o lovitură puternică de pumn direct în ureche. Ajuns la a doua intersecţie semaforizată de pe Calea Aradului, agresorul a coborât din nou din maşina sa şi a venit în dreapta autoturismului meu. A început să mă ameninţe şi să îmi ameninţe familia.

  Un alt conducător auto, care presupun că era împreună cu acesta, a coborât din maşina sa şi m-a lovit la rândul său cu pumnul în cap. Simţindu-mă rău, am tras pe dreapta în staţia de autobuz. Aici, primul agresor a venit din nou în dreptul maşinii mele, susţinând că mai devreme, am frânat brusc pentru a-i fura aurul. Nici vorbă de aşa ceva. Eu veneam de la cumpărături.

  arab1

  După minute bune, mi-a spus «Poţi să pleci». Am fost la poliţie unde am depus plângere şi am obţinut un certificat medico-legal. Am nevoie de îngrijiri medicale timp de opt zile pentru că mi-a perforat timpanul. Nu îl cunosc, nu ştiu cine este. Am aflat ulterior că deţine mai multe bijuterii în Timişoara”, a spus tânărul agresat.

  Incidentul s-a petrecut sâmbătă în amiaza mare pe Calea Aradului şi nu este singurul de acest gen petrecut în ultimul timp în oraşul nostru. Din păcate, din ce în ce mai mulţi „bizoni” fac legea în trafic, profitând de condiţia materială bună pe care o au şi de influenţa din diferite sfere. Rămâne de văzut ce măsuri vor lua oamenii legii împotriva unor astfel de persoane şi cum vor sancţiona asemenea comportamente care capătă o amploare din ce în ce mai mare.

  13116340_427670824099048_6320510894917513683_o

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.