Turneul al treilea din Superliga de polo se va desfășura în Capitală. AMEFA Arad va juca primul meci cu Crișul Oradea

  de Dan Lazăr | 21 noiembrie 2020, 8:15 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Federația Română de Polo a anunțat că cel de-al treilea turneu din cadrul Superligii Naționale de polo pe apă – ediția 2020/2021 se va desfășura în perioada 25-29 noiembrie, la bazinul „Tolea Grințescu”/Floreasca din București.

  AMEFA Arad, reintrată în campionat la turneul cu numărul doi, disputat la Brașov, va întâlni, în ordine, pe: Crișul Oradea (miercuri), Rapid, Crișul Oradea (ambele joi), Steaua, Sportul Studențesc (ambele vineri), Dinamo (sâmbătă) și Politehnica Cluj-Napoca (duminică).

  Reamintim că primul turneu din actuala ediție de campionat s-a desfășurat la Focșani, fără AMEFA Arad la start, iar la cel de-al 2-lea turneu CSM Oradea nu s-a prezentat după ce a avut zece sportivi diagnosticați cu COVID-19.

  Arădenii lui Cristian Cosma ocupă ultimul loc în ierarhie (opt) cu zero puncte după 6 jocuri.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.