sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Turneu de fotbal caritabil ,,Din suflet pentru Irina” la Pecica

    de Special Arad | 14 februarie 2024, 5:26 PM | Sport

    0

    Liceul Teoretic ,,Gheorghe Lazăr” din Pecica

    Comunicat. La inițiativa prof. Alexandru Zaharia și prof. Marius Miron, joi, între orele 12:00 – 18:00se va desfășura turneul de fotbal caritabil ,,Din suflet pentru Irina”pe terenul de sport al Liceulului Teoretic ,,Gheorghe Lazăr” din Pecica.

    Sumele oferite de elevi, profesori și public se vor dona fetiței căpitanului echipei locale de fotbal, Adrian Mirel Arsene. Fetița a fost diagnosticată cu lisencefalie, o anomalie de dezvoltare a creierului în timpul vieții intrauterine și are nevoie de tratament continuu.

    Evenimentul este sprijinit de conducerea liceului prin directorii prof. Blazena Karkus și prof. Daniel Toth.

    La acest turneu participă peste 350 de elevi din clasele III – XII și cadre didactice: prof. Alexandru Zaharia, prof. Marius Miron, prof. Benjamin Pop, prof. Mircea Suciu, prof. Ioan Gabriel Popa și prof. Laura Zagoni.

    De la ora 17.00 sunt așteptați la liceu și foștii elevi ai unității de învățământ, care vor disputa meciuri contra elevilor.

    O parte din aceștia sunt: primarul Petru Antal, viceprimarul Miodrag Stanoiov, Alexandru Borcea, Ciprian Raicovici, Vlad Sătmărean, Lucian Mocanu, Marin Stan, Daniel Zaharia, Traian Copil, Sorin Imbroane, Iulian Marinache, Cătălin Brie, Dumitru Vlașin, Daniel Grab.

    Fotografii evenimentului vor fi Dan Cârstea și Ștefan Ponta.

     

    Citește și: Filmul documentar „Hai, România! Povestea Generației de Aur”, în avanpremieră la Arad, la Cinema City · Special Arad

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    6 + 4 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.