miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Turiști străini, în vizită la Arad

  de Special Arad | 12 decembrie 2019, 7:03 PM | Turism

  0

  Peste 30 de studenţi din Szeged au vizitat Aradul pentru a cunoaşte o parte din istoria, cultura şi secretele municipiului nostru.

  Tinerii au poposit în oraşul nostru cu ocazia unei colaborări a universităților de sport din Arad şi Szeged. Istoria şi povestea frumosului oraş le-a fost prezentată de către Alex Matica, ghid al Centrului Național de Informare și Promovare Turistică al Județului Arad, din cadrul Direcţiei de Comunicare, Strategii și Administrație Publică din Consiliul Județean.

  Tinerii au fost încântaţi de arhitectura de excepţie a unora dintre cele mai  reprezentative clădiri şi monumente ale oraşului de pe Mureş, cum ar fi Parcul Reconcilierii, Palatul Sârbesc, Biserica Sârbească, Sinagoga ortodoxă, Sinagoga neologă, Colegiul Național „Moise Nicoară”, Biserica „Sfântul Anton de Padova”, Palatul Administrativ sau Teatrul de Stat „Ioan Slavici”.

  Centrul Național de Informare și Promovare Turistică al Județului Arad vă stă la dispoziţie cu tururi ghidate ale clădirilor din municipiul Arad. Oraşul  nostru are una dintre cele mai dezvoltate reţele de clădiri Secession din România, ceea ce reprezintă un patrimoniu cultural și istoric de excepție. Fiecare clădire are povestea ei pe care o veți putea auzi de la ghizii noştri.
  Înscrierile se pot face la sediul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică al Județului Arad din Bd-ul Revoluției nr.81, telefon : 0728116412.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.