Tragedie într-un oraș din Timiș. Un barbat și-a pus capăt zilelor din cauza facturilor

  de - | 16 February 2022, 8:40 AM | Regional

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Un bărbat a fost găsit spânzurat în apartamentul în care locuia cu chirie în Timiș.

  Bărbatul avea 67 de ani și trăia într-o locuință de pe strada Mihai Viteazul, din Lugoj. Apăsat de datoriile pe care le avea și de facturile mari pe care le primise, și-a pus capăt zilelor spânzurându-se de un cuier din casă. Cel care l-a găsit a fost chiar proprietarul casei, îngrijorat că nu mai răspundea la telefon.

  Omul a sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns echipaje ale poliției și ambulanței. Din nefericire, nu a mai putut fi salvat.

  Sursa: opiniatimisoarei.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.