joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tunul anului pentru un director din Primăria Arad: aproape 10.000 de euro! (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 8 noiembrie 2017, 1:07 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Știri Arad. A dat tunul anului și a băgat în buzunar peste 40.000 de lei, adică aproape 10.000 de euro. Este director în Primăria Arad, dar nu și-a rotunjit conturile în urma unor contracte ilicite, sau pentru că are un salariu exorbitant ori o primă uriașă, ci pur și simplu pentru că a fost… inspirat.

  Personajul despre care vorbim a fost zilele trecute erou negativ într-o poveste de pe Special Arad care arăta cât de protejat e prea marele nostru primar, văzut ca un zeu de mulți dintre subordonații săi. Doar e finul lui… „Zeus”, Traian Băsescu. Vorbim despre acea poveste cu polițistul local matinal care îi face loc primarului să treacă, dimineață de dimineață, fie ploaie, fie vânt, atât lui cât și (încă) soției acestuia, Ela.

  Trimiterea la zei nu e întâmplătoare. Laurențiu Jan Tudose, căci despre el este vorba, ocupă de curând o funcție de director în cadrul Primăriei Arad, funcție cu care s-a ales în urmă cu exact o lună în urmă, asta mai ales pentru că Poliția Locală a devenit direcție în cadrul Primăriei. Laurențiu se pare că a sunat-o și chiar s-a întâlnit cu Zeița Fortuna. Am vrea să știm și noi numărul ei. De telefon, evident. Costurile de Roaming nu ne interesează pentru că ni le-am scoate cu puțin noroc…

  Laurențiu nu doar că a sunat-o, sau că s-a întâlnit cu ea. Se pare că cei doi chiar ar avea o relație. După întâlnire a fost atât de inspirat încât a câștigat un bilet la pariuri sportive, valoarea câștigului fiind de peste 40.000 de lei, așa cum am spus și mai sus, adică aproape 10.000 de euro.

  Ca să nu își piardă norocul, iar relația cu Zeița Fortuna să devină una serioasă, de lungă durată, Laurențiu a fost darnic cu toți colegii și s-a lăsat cu multă pizza atât în Primăria cât și pe la sediile Poliției Locale din Arad. „Da, ne-a dat pizza. Nici nu mai știu când. Luni parcă”, spune un coleg de-al lui Laurențiu.

  Nu ne întrebați la ce casă de pariuri a dat acest tun? Știm doar că la unele dintre casele de pariuri din spatele Teatrului „Ioan Slavici” din Arad. Sunt mai multe acolo. Nu ne întrebați nici ce meciuri a jucat că nu știm pe cineva care să-i fi văzut biletul câștigător. Am aflat doar că a câștigat. Cert e că s-a lăsat cu multă pizza. Despre băuturi, alcoolice sau răcoritoare, nu ne-am interesat. Dar cu siguranță a fost ceva.

  tudose

  FOTO: facebook.com

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.