„Tuning & Auto Show” by LSUAV Arad, la cea de a VI-a ediție

  de Special Arad | 20 mai 2016, 8:48 AM | Auto | Sport | Știri Arad

  2

  Liga Studenţilor din Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad organizează la sfârșitul acestei săptămâni mult așteptatul „Tuning & Auto Show”. Începând cu ora 9:00, la Galleria Mall, arădeni de toate vârstele vor fi așteptați la un spectacol ai cailor putere, mașini modificate și concursuri inedite pentru participanții pasionați de mașinile lor.

  Concurenții la acest eveniment vin nu doar din Arad, ci și din Timiș, Vâlcea, Cluj, Sibiu, Alba, Hunedoara, Bihor, sau chiar de peste hotare, din Ungaria sau Serbia. Aceștia se vor întrece pentru numele de „Best Interior”, „Best Exterior”, “Best Rims” (cel mai bun interior, respectiv cel mai bun exterior; titlul de cele mai bune jante) și nu numai. Premiile vor fi oferite de sponsorii și partenerii LSUAV.

  „Tuning & Auto Show” by LSUAV Arad are în spate o tradiție de 6 ani, însă anul acesta a luat amploare atât din punct de vedere al listei de participanți, cât și a diferitelor concursuri organizate.

  Liga Studenților din Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad ține astfel să invite toți arădenii pasionați de automobilism la singurul eveniment auto studențesc și singurul de acest gen din țară, organizat în totalitate de către studenții LSUAV.

  Așadar, echipați-vă cu camera foto și video și multă energie pentru ziua de sâmbătă, 21 mai, începând cu ora 9:00, la Tuning & Auto Show made by LSUAV Arad.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Când o să avem si o variantă ECO, cu mașini fără combustibili fosili, soluții de proiectare și construcție din materiale reciclate/bile, mașini electrice, … motoare mici, combustibili alternativi(biofuel) și construcții adaptate la condițiile orașului nostru cu probleme de trafic.

   Avem probleme de accesibilitate a transportului in comun. Cum o rezolvăm? Vrem să vă vedem inventivitatea și participarea la viața orașului. Organizați și un festival al “Transportului ECO din mileniul trei” adaptată la nevoile orașului.

   Avem nevoie de soluții ECO de transport individual, familiar, aprovizionării cu produse a comercianților din centrul orașului. Trebuie combătută poluarea cu gaze nocive rezultate in urma arderilor de combustibili fosili în centrul orașului.
   Vrem viziuni, soluții aplicabile, costuri de adaptare la un astfel de trafic, …etc. Centrul orașului trebuie să fie al oamenilor și nu transformat într-o imensă PARCARE!

   Reclaim the street
   https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Reclaim_the_City

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.