Tumoră de 3,5 kg, extirpată de medicii arădeni din abdomenul unei femei

  de Andreea Daniela B. | 3 June 2022, 12:22 PM | Sănătate | Știri Arad

  1

  Medicii de la Spitalul Județean Arad au avut parte de o misiune mai specială. O femeie în vârstă de 51 de ani, diagnosticată cu cancer, a avut nevoie ca aceștia să îi scoată tumora din abdomen, aceasta cântărind nu mai puțin de 3,5 kg.

  „O echipă multidisciplinară formată din Dr. Adrian Popa medic primar obstetrică-ginecologie, Conf.univ. dr. Cristian Furău medic primar obstetrică-ginecologie, Dr. Cristina Onel medic specialist obstetrică-ginecologie, Dr. Dan Andrei Korodi medic primar chirurgie generală, chirurgie oncologică, a reușit extirparea unei tumori abdominale voluminoase, de aproximativ 3,5 kg, în urma unei intervenții chirurgicale laborioase, oncologice, la o pacientă în vârstă de 51 de ani, diagnosticată cu sarcom endometrial.

  Post-operator, evoluția pacientei a fost favorabilă, fiind externată, în condițiile stabilirii conduitei terapeutice oncologice”, transmit reprezentanții SCJU.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.