joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Tumoră de 3,5 kg, extirpată de medicii arădeni din abdomenul unei femei

  de Andreea Daniela B. | 3 iunie 2022, 12:22 PM | Sănătate | Știri Arad

  1

  Medicii de la Spitalul Județean Arad au avut parte de o misiune mai specială. O femeie în vârstă de 51 de ani, diagnosticată cu cancer, a avut nevoie ca aceștia să îi scoată tumora din abdomen, aceasta cântărind nu mai puțin de 3,5 kg.

  „O echipă multidisciplinară formată din Dr. Adrian Popa medic primar obstetrică-ginecologie, Conf.univ. dr. Cristian Furău medic primar obstetrică-ginecologie, Dr. Cristina Onel medic specialist obstetrică-ginecologie, Dr. Dan Andrei Korodi medic primar chirurgie generală, chirurgie oncologică, a reușit extirparea unei tumori abdominale voluminoase, de aproximativ 3,5 kg, în urma unei intervenții chirurgicale laborioase, oncologice, la o pacientă în vârstă de 51 de ani, diagnosticată cu sarcom endometrial.

  Post-operator, evoluția pacientei a fost favorabilă, fiind externată, în condițiile stabilirii conduitei terapeutice oncologice”, transmit reprezentanții SCJU.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.