Tudorel Toader prezintă astăzi noua Ordonanță care modifică OUG 7

  de - | 1 martie 2019, 8:41 AM | Naţional

  0

  Ministrul Justiţiei Tudorel Toader urmează să-i prezinte azi premierului un proiect de modificare a OUG 7 privind legile justiţiei, ordonanța care a scos în stradă mii magistrați din toată țara.

  Ministrul Justiţiei a declarat joi că a fost elaborată o nouă ordonanţă de urgenţă, care va abroga mai multe prevederi din OUG 7/2019 care fac obiectul protestului magistraţilor. El a precizat că noua ordonanţă va fi prezentată premierului pe 1 martie.

  Tudorel Toader spune că ulterior proiectul va fi trimis Consiliului Superior al Magistraturii. Conform ministrului, proiectul este redactat conform propunerilor rezultate în urma întâlniri avute cu reprezentanţii magistraţilor.

  Citește mai multe cu un singur click AICI: realitatea.net.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.