duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Trupa „The Circle”, formată din ex-membrii Van Halen, Led Zeppelin și Wabos, lansează un prim album

  de Special Arad | 18 martie 2015, 10:52 AM | Muzică

  3

  The Circle, noul supergrup al lui Sammy Hagar, grup din care mai fac parte și basistul Michael Anthony (Chickenfoot, ex-Van Halen), toboșarul Jason Bonham (Led Zeppelin, Black Country Communion, California Breed) și chitaristul Vic Johnson (Wabos) va lansa albumul de debut în data de 19 mai.

  Numele produsului este „At Your Service”. Piesele au fost înregistrate live anul trecut. Cei patru muzicieni au cântat piese din întreg catalogul lui Hagar, plus o serie de preluări clasice după Led Zeppelin. Hagar a declarat: „The Circle a aterizat! Nu va pot spune cât de încântat sunt că pot să împart cu voi aceste înregistrări de anul trecut. Este un setlist la care țin enorm. Preferatele mele din discografiile Montrose, Van Halen, Red Rocker, Chickenfoot și Led Zeppelin. Nu a existat album mai rock decât acesta de ani de zile”.

  Sursa: Rock FM

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cu respect dar fiti amabili si verificati … cine este defapt Jason Bonham … si nu mai scrieti niste lucruri care nu sunt reale …Cu respect fata de Jphn Bonham cel care defapt a fost tobosar-ul de la Led Zeppelin !!!! … Jason este fiul lui … Daca tot scrieti o stire ….Multumesc
   E simplu …. Wiki 🙂

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.