„Trupa-durii” Lupus Dacus au adus Evul Mediu în P-ța Avram Iancu

  de [email protected] | 21 August 2014, 8:35 PM | Cultură | Muzică | Știri Arad

  0

  Atmosferă medievală, ruptă dintr-un soi de musical cu Lancelot, Regele Arthur și Guinevere, miercuri seara, de Zilele Aradului. Lupus Dacus, o trupă care combină „simfonii” celtice cu așa-zise tonalități dacice, a „încins spiritele” în P-ța Avram Iancu cu un… hai să-i spunem mini-concert, dacă e să evidențiem durata show-ului… că, de altfel, era o ditamai hărmălaie muzicală. Sau un tărăboi, o larmă, zarvă (mai adăugați cuvinte din ciclul „varză, barză”, ca să fim în temă) muzicală. Dar în sensul bun…

  Fanfara a avut parte şi de un membru inedit, Isa, în vârstă de doar 8 ani, care se anunţă încă de pe acum un adevărat talent artistic. Părinţii fetiței sunt chiar Marcel şi Ana Sâpcu, membrii fondatori ai trupei. 

  Ca informații suplimentare din sfera „intristing”, mai putem spune că Lupus Dacus este singura trupă cooptată într-un ordin cavaleresc din România și este cap de afiș permanent la festivalul „Sighișoara Medievală”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.