Trump insistă în continuare cu zidul de la granița cu Mexicul și e pregătit să blocheze din nou Guvernul

  de - | 27 ianuarie 2019, 11:37 AM | Internaţional

  0

  Președintele american Donald Trump insistă că zidul de la granița cu Mexicul va fi construit în ciuda conflictului privind finanțarea acestui proiect care a dus la cea mai lungă criză guvernamentală. 

  Trump a scris pe twitter că deblocarea temporară a guvernului, anunțată vineri seara, pentru o perioadă de trei săptămâni, nu reprezintă o concesie legată de construirea zidului.

  El a arătat că ar putea bloca din nou guvernul sau ar putea decreta stare de urgență în cazul în care congresul nu va satisface doleanțele sale privind alocarea a 5.7 miliarde de dolari pentru zidul de la granița de sud, potrivit Hotnews, care citează BBC News.

  Trump a spus că va respinge orice forumulă de buget a congresului în cazul în care aceasta nu va include și fondurile pentru zid. Democrații, care dețin controlul în Camera Reprezentanților, se opun inițiativei președintelui republican.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.