Troll-Love. Eminem „confirmă” relația cu Nicki Minaj, deși zvonul a pornit dintr-o glumă

  de - | 5 iunie 2018, 1:19 PM | Monden

  0

  (foto: Metro.co.uk)

  Eminem confirmă relația cu Nicki Minaj la o săptămână după ce cântăreața le-a spus fanilor pe Twitter că sunt împreună, cu toate că, inițial, cântăreața a dat impresia că glumește, scrie AFP.

  Eminem, cel mai bine vândut rapper al tuturor timpurilor, a abordat speculațiile legate de o eventuală relație cu Nicki Minaj în timpul concertului pe care l-a susținut la festivalul Governors Ball din New York, scrie Libertatea. Deși frazele folosite de el sunt destul de ciudate și pot lăsa loc de interpretare, principalul sens al spuselor este că sunt împreună, speculează presa de scandal.

  „Vă voi spune ceva despre Nicki ce nici ea nu știe”, a spus Eminem mulțimii. „Hai s-o facem! Mergem împreună! Asta-i tot ce am vrut să spun. Vă mulțumesc că m-ați lăsat să-mi iau asta de pe suflet”, a spus rapperul în uralele mulțimii.

  Pe 26 mai, tabloidul american TMZ a citat surse apropiate vedetei, care susţin că ea s-a distrat după ce a stârnit valuri pe reţelele de socializare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.