joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Tricoul a rămas pe bancă… UTA a jucat (și) cu gândul la Liviu Vilagoș

  de Lucian Dănilă | 25 februarie 2021, 10:58 AM | Povești despre oameni | Recomandările editorilor | Sport

  1

  Liviu Vilagoș este unul dintre cei mai mari iubitori de fotbal ai Aradului și fan de-o viață și pe viață ai echipei UTA. În urmă cu mai multe decenii, Liviu Vilagoș a pus bazele uneia dintre cele mai vechi echipe de minifotbal ale Aradului, FC Ceala. Implicat în mai multe activități sportive de-a lungul anilor, activități legate de fotbal de rugby și nu numai, Liviu s-a remarcat mereu ca un excelent organizator.

  În urmă cu aproximativ două săptămâni, familia lui Liviu Vilagoș, prietenii acestuia dar mai ales el au trecut prin momente cumplite. A suferit un infarct și doar intervenția promptă a medicilor i-au salvat viața. „Are inima zob, i-au pus două stenturi. Suntem necăjiți cu toții”, spuneau, imediat după ce Liviu a suferit infarctul, prietenii lui.

  La meciul UTA – FC Botoșani, pe banca de rezerve a echipei arădene stătea și un tricou cu însemnele clubului UTA, având pe spate numărul 13 și prenumele lui Liviu. În caz că echipa ar fi marcat, autorul golului urma să arate acel tricou spre camerele de filmat. UTA nu a marcat, astfel tricoul a rămas pe bancă.

  „Nu-i nimic, marcăm data viitoare, important este ca Liviu să treacă cu bine peste această încercare”, spun prietenii lui.

  Îi dorim sănătate lui Liviu Vilagoș și, de ce nu, o victorie a echipei UTA la Mediaș (și) pentru cel care de o viață trăiește pentru fotbal.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.