joi, 28 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Tribunalul Arad anunță începerea vacanței judecătorești. Protestul continuă

  de Ioana Costaș | 22 iunie 2023, 12:04 PM | Știri Arad

  0

  Tribunalul Arad anunță începerea vacanței judecătorești din 3 iulie. Vacanța judecătorească se va încheia la 1 septembrie.

  Pe durata vacanței judecătorești, la Tribunalul Arad şi Judecătoria Arad, compartimentele care desfăşoară activităţi cu publicul, Registratura, Arhiva şi Biroul de informare şi relaţii publice vor avea program cu publicul de luni până vineri, între orele 8:30-10:30, iar preluarea actelor pentru aplicarea apostilei se va efectua de luni până vineri, la registratură, în intervalul orar 08:30 – 10:30. Eliberarea actelor apostilate se va efectua de luni până vineri în intervalul orar 11:00- 12:00, la registratură.

  Începând cu data de 4 septembrie 2023, compartimentele care desfăşoară activităţi cu publicul vor funcţiona după programul normal.

  „Precizăm că, în perioada vacanţei judecătoreşti vor fi judecate numai procesele pentru care legea prevede soluţionarea de urgenţă şi cu celeritate”, anunță Tribunalul Arad.

  De asemenea, la nivelul instanței arădene – și nu numai – este în desfășurare un protest „față de modul neloial în care a fost prezentată noua propunere de modificare a Legii nr.303/2022 privind Statutul judecătorilor şi procurorilor, cu privire la condiţiile de pensionare ale magistraţilor”. Pe perioada desfășurării protestului  vor fi soluționate numai cauzele urgente.

   

  Citește și: Proteste ale magistraților în țară. Tribunalul Arad și Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad vor soluționa doar cauzele urgente

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.