duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tribunalul Arad, pedeapsă uriașă pentru un inspector de poliție: 8 ani și 11 luni de închisoare cu executare!

  de - | 5 iulie 2019, 8:24 AM | Știri Arad

  5

  George Cătălin Gavrea, un polițist din Timișoara, a fost condamnat la 8 ani și 11 luni de închisoare cu executare de Tribunalul Arad. În dosarul în care a fost cercetatat polițistul au mai fost condamnate șapte persoane.

  Faptele de care se face vinovat sunt: sprijinire de grup infracțional organizat, favorizare a infractorului, dare de mită și fals intelectual. Gavrea mai are de achitat 18.000 de lei cheltuieli de judecată și i-au fost interzise unele drepturi, scrie opiniatimisoarei.ro.

  În același dosar au mai fost condamnați: Ioan Schein (2 ani, 2 luni si 10 zile), Kanalls Izabela (2 ani si 5 luni), Attila Ioan Boroș (2 ani, 2 luni si 10 zile), Ionuț Miclea (2 ani, 2 luni si 10 zile), Angela Schein (2 ani, 2 luni si 10 zile), Elisabeta Nina Lovasz (1 an si 8 luni), Ion Daniel Sorin (7 luni si 10 zile).

  Citește mai multe detalii cu click aici

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.