joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Trenulețul turistic va fi pus în mișcare de Ziua Copilului. Care este traseul și orarul de funcționare

  de Special Arad | 27 mai 2024, 12:50 PM | Știri Arad

  1

  Comunicat Primăria Arad. În data de 1 iunie 2024, Primăria Arad, în colaborare cu Compania de Transport Public, pune în circulație trenuleţul turistic de agrement care va circula în intervalul orar 12:00 – 15:00, din oră în oră, în cazul în care condițiile atmosferice o permit, pe următorul traseu: Parcul Reconcilierii- Teatru- Bvd. Revoluției- Podgoria – Banu Mărăcine- Piața Spitalului– Podgoria – Bvd. Revoluției – Teatru- Parcul Reconcilierii, staţia de îmbarcare fiind Parcul Reconcilierii.

  Duminică, 2 iunie 2024, trenuleţul turistic de agrement va circula în intervalul orar 13:00 – 21:00, din oră în oră, respectând același traseu: Parcul Reconcilierii- Teatru- Bvd. Revoluției- Podgoria – Banu Mărăcine- Piața Spitalului– Podgoria – Bvd. Revoluției – Teatru- Parcul Reconcilierii, staţia de îmbarcare fiind Parcul Reconcilierii.

  Primăria Municipiului Arad și Compania de Transport Public urează tuturor copiilor un călduros și sincer La mulți ani!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Orarul (din 1 iunie, nu cel din 2 iunie), este unul anormal de tot: de la ora 12 la ora 15?
   Oare conducerea CTP gandeste cu capul sau cu fesele?
   Asemenea program nu se preteaza mai niciunei categorii de calatori, nici macar adultilor, daramite celor cu copii mici sau mai mari si asta exact de ziua lor, a copiilor.
   Mizerabil!

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.