Tren plecat din Gara CFR Curtici, deraiat în apropiere de Zam! E cu repetiție…

  de Lucian Dănilă | 14 martie 2019, 12:16 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Un tren de marfă care aparține DB Cargo Rail România, care are în componență 20 de vagoane, a plecat în această dimineață din Gara CFR Curtici dar a deraiat în apropiere de localitatea Zam, din județul Hunedoara, mai precis între Zam și Surduc.

  „Traficul feroviar între staţiile Zam şi Câmpuri Surduc se desfăşoară joi doar pe firul I, din cauza deraierii de câte un boghiu a 5 vagoane din compunerea unui tren privat de marfă”, informează CFR SA.

  „Trenul de marfă, care aparţine operatorului privat DB Cargo Rail România, are în compunere 20 de vagoane şi circula în tranzit pe relaţia Curtici – Giurgiu Nord. La faţa locului echipele feroviare de intervenţie ale Regionalei CF Timişoara vor acţiona pentru repunerea pe şină a vagoanelor cu un tren de ajutor cu vinciuri, care va fi îndrumat din staţia Simeria. Cauzele acestui eveniment feroviar vor fi stabilite de comisia de anchetă”, informează CFR SA.

  Este cu repetiție. Sâmbătă, locomotiva unui tren rapid care circula pe relaţia Braşov – Curtici (n.r. tot Curtici) a deraiat în zona staţiei Săvârşin, din judeţul Arad, fără a se înregistra victime sau pagube materiale importante, însă traficul feroviar este blocat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.