Update Tren deraiat la Săvârșin. Circulația feroviară e întreruptă, dar nu sunt victime

  de Special Arad | 2 martie 2019, 2:35 PM | Săvârşin | Știri Arad

  0

  Trenul rapid 74/1 a ieșit de pe liniile de cale ferată în apropiere de localitatea Săvârșin în jurul orei 13:30. Drept urmare, circulația trenului este întreruptă între Văradia de Mureș și Săvârșin.

  Circulația rutieră din zonă nu este afectată și nu s-au înregistrat victime în urma deraierii trenului.

  Update, ora 17:20 – Potrivit reprezentanților CFR, la ora actuală a sosit la fața locului o altă locomotivă pentru a elibera trenul de pe șină, astfel că următoarele curse nu ar trebui să fie afectate de întârzieri.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.