Treisprezece tineri irakieni „s-au făcut” obiecte de mobilier, în speranța de a trece ilegal Frontiera la Vârșand

  de Special Arad | 29 May 2021, 11:22 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  (foto: Politia de Frontieră)

  Puțin după miezul nopții, în jurul orei 00:15 (29.05.2021), la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieșire din țară, doi cetăţeni români. Aceștia transportau cu un automarfar înmatriculat în România obiecte de mobilier pentru o societate din Franța. Dar nu numai.

  În urma efectuării controlului amănunţit asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit în compartimentul pentru marfă treisprezece cetăţeni străini, persoane din Irak cu vârste cuprinse între 19 și 25 de ani.

  La aceeași dată, în jurul orei 03:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș (Bihor) au încercat să treacă peste granița cu Ungaria alți migranți, de data aceasta doisprezece cetăţeni din Afganistan, cu vârste cuprinse între 5 și 28 de ani.

  În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.