Trei zile dedicate terapiilor holistice și metafizice

  de Special Arad | 21 March 2023, 7:58 AM | Știri Arad

  0

  Sibiul va fi, în curând, gazda Conferinței Internaționale de Terapii Holistice și Metafizice din România – Holistic Fest – Sibiu 2023, eveniment organizat de către Asociația Națională de Terapii Holistice și Metafizice din România. Timp de trei zile, între 24 și 26 martie, mai exact vineri, sâmbătă și duminică, între orele 10.00-20.00, publicul larg este invitat să ia parte la dezbateri și prezentări care au toate legătură cu terapiile holistice şi cu tema conferinței din acest an: „Puterea iubirii şi sănătatea omului”.

  Potrivit organizatorilor, obiectivul conferinței este de a face cunoscut Conceptul Holistic și Metafizic despre Om, Lume și Viață și de a promova Terapiile Holistice și Metafizice în vederea îmbunătățirii sănătății, a calității vieții și a relațiilor dintre oameni. Holistic vine de la cuvântul holos din limba greacă, care înseamnă întreg, iar metafizic înseamnă spiritual sau tot ce este dincolo de materie”.

  Deschiderea Conferinței Internaționale de Terapii Holistice și Metafizice – HOLISTIC FEST – Sibiu 2023 va loc vineri, 24 martie, ora 10.00, la Complexul “Majestic” din Sibiu, sala Magna, în cadrul acesteia fiind invitaţi să ţine prelegeri nu mai puţin de 27 de experţi, printre care şi cunoscutul arădean Remus Tănase, terapeut în terapii holistice, reflexologie, energetica viului, mind management, managementul vieții.

  Intrarea la conferinţă are loc pe bază de donaţie, dar persoanele prezente în sală, la eveniment, vor putea participa la o tombolă, unde fiecare participant va avea șansa de a câștiga un premiu oferit de Johann Müller-Dragoman, organizatorul și președintele Asociației ANTHM.

  Terapeuţii invitaţi să susţine prelegeri în cadrul conferinţei internaționale derulate pe timp de trei zile la Sibiu sunt specialiști de renume din țară și străinătate, care vor prezenta lucrări cu caracter științific, educativ, cultural, social, medical, terapeutic și spiritual. Toți sunt călăuziți de convingeri puternice legate de armonie și iubire, de perceperea minții și a corpului ca un întreg, citatul propus de organizatori fiind în acord cu teoriile invitaților: ”Când puterea iubirii va fi mai mare decât iubirea de putere, vom dobândi pacea sufletească și puterea de a crea împreună pacea universală!“

  Printre invitații care vor susține lucrări îi amintim pe Johann Müller-Dragoman, Florian Colgeac, Leon Zăgrean, Laurențiu Dașcă, Emil Străinu, Adrian Singurov, Claudia Enea, Sorin Riga, Grig Oprea, Mihaela Frunză, Remus Tănase.

  Îndemnul organizatorilor pentru toți cei care cred în puterea minții este: „Fii hotărât și asumă-ți responsabilitatea asupra gândurilor, a deciziilor și a acțiunilor tale”.

  terapii holistice

  Pentru mai mult detalii despre evenimentul din 25-26 martie puteţi accesa pagina www.holistic-international.com, îi puteți contacta direct pe organizatori la telefon 0040724474986 sau pe mailul Asociației Naționale de Terapii Holistice și Metafizice din România – [email protected]. Mai amintim cititorilor doar faptul că, în urmă cu câțiva ani, conferința internațională de terapii holistice a fost organizată la Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.