luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Trei voci excepționale la Gala Starurilor de Operă Arădene (foto / video)

  de Raluca Medeleanu | 30 iunie 2016, 11:33 AM | Cultură | Muzică | Recomandările editorilor | Video

  0

  Ieri seară, pe scena Teatrului de Vară din incinta Centrului Cultural Judeţean Arad, Mihaela Işpan, Paula Iancic şi Narcisa Brumar au susținut un spectacol de excepție, acompaniate de Ansamblul Johann Strauss Modern.

  Înaintea începerii spectacolului în sine, așa cum ne-au obișnuit organizatorii Teatrului de Vară „Ethos”, publicul a făcut cunoștință cu două tinere talente de la Școala Populară de Artă: Mădălina Maria (care a interpretat două piese folclorice) și Anca Marinca (a recitat o fabulă).

  Cele trei soprane de renume internaţional sunt arădence, două născute aici, iar a treia, Narcisa Brumar, prim-solista Operei Naționale Române Timișoara, este căsătorită cu un arădean.

  Aceste voci copleșitoare au fost „ținute de mâinile sigure ale tânărului dirijor Radu Zaharia” (după cum spunea moderatorul evenimentului, Adrian Cotuna). Deși june, Radu Zaharia, absolvit al Academiei de Muzică din Cluj, devine deja un nume rezonant în domeniul muzicii clasice.

  Cele trei soprane au interpretat arii din opere şi operete celebre, fiecare moment fiind intercalat cu câte o compoziție clasică doar pentru orchestră.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.