joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Percheziții în Arad. S-au dus pentru racordări ilegale la rețeaua electrică și au dat de.. o sabie, țigări netimbrate și petarde

  de Special Arad | 9 decembrie 2023, 2:13 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii orașului Chișineu-Criș cu sprijinul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Chișineu-Criș, au pus în aplicare astăzi, 9 decembrie, cinci percheziții domiciliare, emise de magistrații Judecătoriei Chișineu-Criș, pe numele unor persoane, bănuite de săvârșirea de infracțiuni.

  La domiciliul unui bărbat de 48 de ani, din Cintei, au fost descoperite instalații clandestine de racordare directă la rețeaua de electricitate.

  În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile a 4 bărbați, din Zărand, Mișca și Cintei, au fost descoperite 190 de pachete de țigarete (3.800 de fire) nemarcate fiscal, 30 de kilograme de articole pirotehnice și o sabie confecționată artizanal, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

  Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului de caz, într-un dosar penal, întocmit pentru furt, executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețeaua de electricitate, contrabandă și operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

  Citește și: Petarde, artificii și o pușcă cu aer comprimat, confiscate de la domiciliul unui bărbat din Șicula

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.