joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Trei tinere superbe au îmbătat un fotbalist iar apoi s-au filmat în timpul unei orgii sexuale „bizare”

  de - | 16 decembrie 2016, 8:57 AM | Internaţional

  0

  Trei femei sunt pasibile de pedepse cu închisoarea, după ce s-au filmat în timpul unei orgii sexuale „bizare” cu un fotbalist, scrie Daily Star.

  Cele 3 tinere din Anglia, Brogan Gillard, Paige Cunningham, şi Shannon Jones şi-au întâlnit victima într-o seară petrecută în oraş. De aici a mai fost doar un pas până când l-au dus pe fotbalist acasă la una dintre ele, mai scrie sursa citată. Acolo, acestea i-au dat să bea vodkă sportivului a cărui identitate a rămas, încă, necunoscută. Fotbalistul a băut atât de mult încât la un moment dat a leşinat.

  Povestea nu se termină însă aici. După ce tânărul şi-a pierdut cunoştinţa, cele 3 l-au asaltat. Mai exact, filmarea găsită arată că acestea au abuzat sexual de fotbalistul de 20 de ani, în timp ce dansau. Victima a fost dezbrăcată şi ulterior una dintre cele 3 tinere i-a tăiat părul.

  Fetele nu s-au oprit aici, mai scrie Daily Star. Acestea s-au filmat în timp ce tăiau legume pe corpul sportivului. La un moment dat, una dintre fete a apărut cu o foarfecă şi şi-a întrebat prietenele: „Să i-o băgăm în fund?”.

  Deşi a simţit dureri, fotbalistul nu a fost rănit serios. Victima nu a dorit să aducă probe suplimentare la proces.

  Judecătorul care se ocupă de caz la Tribunalul din Preston le-a avertizat pe Brogan Gillard, 26, Paige Cunningham, 22, şi Shannon Jones, 20, că sunt pasibile de pedepse cu închisoarea, după cele petrecute. Ele au pledat „nevinovat” la acuzaţiile de abuz sexual prin penetrare şi vătămare corporală şi urmează să-şi afle sentinţele în luna ianuarie.

  sursa: digisport

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.