miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Fotbalist din echipa națională a României, implicat în scandalul pariurilor din Italia!

  de - | 14 octombrie 2023, 2:52 PM | Sport

  0

  Un fotbalist din echipa națională a României ar fi implicat în scandalul pariurilor din Italia, un scandal în care apar nume foarte cunoscute precum Tonali, Zaniolo, Fagioli, Frattesi, Florenzi, Mancini și alții.

  Mai mulți jucători din Italia au fost prinși după ce au pariat ilegal pe echipele lor și sunt anchetați de procuratrura din Peninsulă. Primele nume care au fost dezvăluite au fost cele ale lui Nicolo Fagioli (Juventus), Nicolo Zaniolo (Aston Villa, venit de la Roma) și Sandro Tonali (Newcastle, venit de la AC MIlan), ultimii doi fiind fost luați direct din cantonamentul naționalei Italiei de procurori, pentru a fi anchetați.

  Pe listă au mai apărut între timp încă 8: Alessandro Florenzi (AC Milan), Nicola Zalewski (AS Roma), Gianluca Mancini (AS Roma), Mattia Zaccagni (Lazio), Manuel Lazzari (Lazio), Davide Frattesi (Inter), Felix Afena Gyan (Cremonese) și Luca Zanimacchia (Cremonese). Pe lângă aceștia, gsp.ro susține că pe listă se află și numele unui fotbalist român, al cărui nume nu a fost încă dat publicității, scrie adevărul.ro.

  Acesta urmează să fie dezvăluit în scurt timp de jurnalistul italian Fabrizio Corona, cel care a anunțat în premieră detalii despre fotbaliștii care pariau. Conform surselor Gazetei Sporturilor, respectivul fotbalist român s-a aflat în circuitul echipelor naționale. În ultimii doi ani, aceștia sunt internaționali români importanți care au evoluat în Italia în primele două ligi: Răzvan Marin, Ștefan Radu, Vlad Chiricheș, Olimpiu Moruțan, Marius Marin, Ionuț Radu, Ciprian Tătărușanu, Radu Drăgușin, Dennis Man, Valentin Mihăilă, Daniel Boloca, Adrian Rus, Ionuț Nedelcearu, George Pușcaș, Vlad Dragomir, Alin Toșca și Denis Drăguș.

  Cei găsiți vinovați riscă o amendă penală și suspendări de până la trei ani, din toate competițiile organizate de FIFA și UEFA. În Italia, fotbaliștii au voie să parieze, dar numai pe competiții din afara fotbalului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.