miercuri, 6 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Trei succese arădene la Sebiș Enduro Challenge. Următoarea oprire a „Naționalelor” de Endurocross va avea loc tot în județul Arad, la Pleșcuța

  de Dan Lazăr | 28 iulie 2020, 7:37 AM | Pleşcuţa | Sebiş | Sport | Știri Arad

  0

  Clubul Lion Racing Team Sebiș a organizat, în weekendul trecut, prima etapă din Campionatul Național al României la Endurocross. Sebiș Enduro Challenge a fost, conform regulamentului disciplinei, una dintre cele trei etape de Endurocross Extrem din acest sezon competițional.

  „După mai bine de zece ani de la apariția acestei discipline moto, clubul Lion Racing Team Sebiș a adus Endurocrossul acole unde era la începuturile sale, la peste 100 de concurenți la o singură etapă. Felicitări tuturor sportivilor pentru respectarea condițiilor impuse de Starea de Alertă și felicitări organizatorilor pentru o etapă în care au fost depuse eforturi serioase pentru ca distanțarea fizică și sănătatea participanților să fie pe primul plan”, notează Federația Română de Motociclism.

  Lăscoiu Denis de la Clubul Extrem Motors Orăștie a câștigat concursul la clasa PRO Moto, cel mai bun Veteran a fost Roth Constantin (Top Cross TCS Otopeni), cel mai valoros Expert a fost Leric George Florentin de la clubul Hard Enduro Arad, iar la clasa Hobby s-a impus juniorul Tudur Alexandru George de la clubul Lion Racing Team Sebiș.

  lion racing motociclism 2

  La această etapă națională de Endurocros au luat startul și două fete, câștigătoare fiind Grigoraș Maria de la clubul Top Cross TCS Otopeni.

  Concioiu Mihai (ATH Racing Florești) a terminat primul la clasa ATV Pro, Boran Alexandru Bogdan (Lion Racing Team Sebiș), la Hobby, la Quad PRO câștigător a fost Lorincz Csaba (Ditriders Ditrău), iar la Quad PRO – Hobby a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului Iacob Marco (Quad Club Timișoara).

  Următoarea etapă națională de Endurocross va fi organizată de același club Lion Racing Team Sebiș și este programată tot în județul Arad, la Pleșcuța, pe 22 august 2020.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.