vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pe dealurile din Moneasa au răsunat motoarele! Clasări pe podium pentru piloții de la Lion Racing Team Sebiș

  de Dan Lazăr | 3 mai 2023, 4:35 PM | Moneasa | Sebiş | Sport | Știri Arad

  0

  În Campionatul Național de Endurocross a avut loc, recent, în localitatea Moneasa, etapa a doua. Clubul Lion Racing Team a organizat a II-a ediție a Moneasa Extrem Crosscountry, în penultima zi a lunii aprilie.

  Au concurat clasele: MOTO-A, VET, B, C si FETE; QUAD-A și C; ATV-A și C si VET-ATV.

  Kovacs Ervin Zsolt (Master Bike Cluj), se impune din nou la clasa Moto PRO și iată că ceea ce părea doar o victorie izolată a unui pilot de Hard Enduro venit în „vizită” la Endurocross se dovedește a fi o strategie pentru titlul de Campion Național, notează siteul federației de specialitate.

  Podiumul clasei Veterani a fost următorul: Pop Viorel Vasile (Master Bike Cluj), Lela Ștefan (Lion Racing Team Sebiș), și Olaru Anton Adrian (ACS Tourmont).

  Cotut Raul (Quad Club Timișoara), este primul la clasa ATV Hobby. Pe locul doi urcă Tal Paul, iar pe trei Muntean Răzvan (amândoi de la clubul Lion Racing Team Sebiș).

  Clasa Quad PRO este câștigată fără probleme de Boloș Otniel de la clubul Quad Club Timișoara. Tudor Alexandru Mădălin (ACS Odobești), căștigă argintul, iar Stănilă Valentin (Lion Racing Team Sebiș), bronzul.

  Singura clasă la care se impune un pilot de la clubul organizator a fost Quad Hobby prin Hălmăgean Denis. Pe doi se clasează Jozsa Attila (Go Racing București), iar pe trei Tulvan Cristian (Lion Racing Team Sebiș).

  Etapa a III-a națională se va disputa în județul Constanța, duminică 14 mai.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.