sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Trei sloturi tari de Crăciun de încercat

  de - | 13 noiembrie 2023, 1:12 PM | Advertorial

  1

  Dincolo de latura spirituală, în jurul sărbătorilor de iarnă s-a creat un brand puternic care a inspirat până și furnizorii de jocuri de noroc să lanseze sloturi cu tema Crăciunul. Colorate, învăluite în mister și în același timp interesante, jocurile sunt disponibile pe întreg parcursul anului.

  Tot mai multe de la o lună la alta, sloturile reprezintă o metodă tot mai interesantă și în același timp distractivă prin care oamenii caută să se simtă bine. Temele care servesc drept sursă de inspirație pentru dezvoltatorii de jocurile de noroc sunt diferite, iar prin intermediul unei platforme precum cazinou mr bit jocurile ajung direct către utilizatori atât prin intermediul unui laptop, cât și a dispozitivului mobil indiferent de sistemul de operare. Crăciunul este unul din subiectele preferate de către furnizorii de păcănele, motiv pentru care au apărut tot mai multe jocuri inspirate din perioada sărbătorilor de iarnă. Iată trei sloturi cu brazi, Moș Crăciun și cadouri pe care le poți încerca la Mr. Bit:

  Buffalo Power Christmas

  Jocul Buffalo Power Christmas este o creația a furnizorului Playson și a fost lansat spre sfârșitul anului 2021. Practic este varianta de iarnă a jocului Buffalo Power care a făcut furori în rândul jucătorilor. Tehnologia modernă, grafica de ultima generație și atenția la detalii sunt principalele atuuri ale dezvoltatorului Playson care a reușit să se afirme cu tot mai multe jocuri. Patru dintre ele sunt din familia Buffalo Power, unde Christmas este distractivă.

  De câte ori ai ocazia să vezi bizoni cu căciulă de Moș Crăciun? Ei bine, prin intermediul slotului Buffalo Power Christmas jucătorii descoperă o lume fascinantă a animalelor sălbatice. Întreaga aventură este purtată pe o grilă cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată pe care cad tot felul de simboluri precum Urs, Uliu, Pumă, cât și alte simboluri speciale. RTP-ul este ușor sub media industriei, doar 95.04% și volatilitatea medie.

  Christmas Gold Digger

  iSoftBet este furnizorul care stă la baza apariției jocului Christmas Gold Digger, respectiv versiunea de iarnă a clasicului Gold Digger. Gus, prospectorul cu barbă și dinți de aur este acum văzut pe role îmbrăcat în costumul lui Moș Crăciun. Practic, această versiune oferă aceleași caracteristici pe care varianta clasică le pune la dispoziție, dar este frumos îmbrăcat și decorat de Crăciun.

  Un joc complet și în același timp cu simboluri și caracteristici speciale, Christmas Gold Digger se va juca pe o grilă clasică cu cinci role, trei rânduri și 20 de linii de plată. O rotire surprinzătoare aduce un câștig de până la 8230 X miza. Volatilitatea este medie, RTP-ul 96%, dar cu toate acestea piesa de rezistentă o reprezintă cele trei caracteristici diferite care devin active în momente total aleatorii.

  Christmas Gift Rush

  Habanero este o companie care a apărut în anul 2010 și a reușit ca în ultimii ani să semneze parteneriate și cu operatorii de jocuri de noroc din România. Astfel, prin intermediul Mr. Bit cazino online se poate juca Christmas Gift Rush, un produs apărut în anul 2020 și unde este vorba despre cadourile de Crăciun. Ecranul de joc este colorat și spectaculos, cu imaginea unei mici piețe, iar pe centru este amplasată grila de joc.

  Ursuleți de pluș, camioane, în general ceea ce primesc oamenii de sărbători îi așteaptă pe jucători. Cadoul roșu este acel simbol deosebit care declanșează caracteristica bonus. De această dată se joacă pe 3 role, 3 rânduri și 3 linii de plată, iar cu puțin noroc un cadou în valoare de 2675 X miza se poate desface. Volatilitatea este ridicată și RTP-ul 96.66%, ușor peste media industriei.

  Pline de culoare și cu temă atractivă, sloturile inspirate din perioada sărbătorilor de iarnă  pot oricând să fie o alternativă pentru acei jucători care vor să intre în febra Crăciunului în orice perioadă a anului. Nu uita că jocurile de noroc sunt doar pentru distracție!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.