vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Guvernul britanic va limita suma mizei pentru tineri la jocurile „slot machine” online, pentru a preveni dependența

  de - | 24 februarie 2024, 9:56 AM | Internaţional

  0

  În prezent, nu există o limită a mizei pe care jucătorii o pot plasa pe o singură rotire la jocurile online (slot machine), care prezintă unul din cele mai mari riscuri de dependență. Din septembrie, guvernul din Marea Britanie va stabili la două lire sterline (circa 12 lei) suma care poată fi jucată de cei cu vârste sub 25 de ani, și la cinci lire (circa 30 de lei), pentru cei cu vârste mai mari, scrie Biziday.

  În 2019, guvernul a redus la două lire sterline limita care poate fi jucată pentru o rotire la aparatele din sălile de jocuri, însă măsura nu a vizat, atunci, și mediul online. Acum, Departamentul pentru Cultură, Media și Sport (DCMS) a salutat un „moment de referință” pentru reglementarea jocurilor de noroc online. Au existat, însă, asociații care au spus că demersul este unul „ratat”, și au insistat că restricția trebuia impusă și pentru celelalte categorii de vârstă.

  Sursa: biziday.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.