Trei procurori se luptă pentru șefia Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad

  de Lucian Valeriu | 10 noiembrie 2014, 12:29 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  0

  Ovidiu-Marius Miclea, Dan-Aurelian Ursu și Pavel Palcu sunt cei trei procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad (PTA) care și-au depus și la care le-au fost acceptate dosarele de candidați pentru funcția de conducere a instituției Ministerului Public. Primul este chiar ocupantul funcției de prim-procuror, încă exercitându-și primul mandat – la două mandate, nu neapărat consecutive, au dreptul conducătorii de parchete. Dan Ursu ocupă funcția de prim-procuror adjunct al PTA, iar Pavel Palcu, fost prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad în două mandate, este procuror criminalist la PTA.

  Concursul și-a consumat, deja, primele etape, mai rămânând încă două examene de „bifat” – asta însemnând că în două săptămâni vom ști numele – nou sau vechi – al celui care va conduce complicata instituție… care nu trece, deloc, prin cea mai activă și bine receptată la nivel de Minister perioadă a sa.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.