Trei primari PDL şi-au respectat blazonul… L-au refuzat pe preşedinte!

  de Special Arad | 10 mai 2014, 9:15 PM | Culise | Recomandările editorilor

  3

  Odată cu vizita lui Traian Băsescu la Târgul de educație și locuri de muncă de la EXPO Arad, într-un pavilion alăturat a avut loc și o întrunire a Fundației Mișcarea Populară. La întrunire au fost prezenți o sumedenie de pedeliști și pemepiști, dar în special pedeliști. Mulți primari PDL au fost invitați de partid la o întrunire, dar din vociferările lor am înţeles  că nu li s-a spus clar pentru ce au fost chemaţi.

  Ca urmare, trei dintre primari, mai cu personalitate policită – am putea spune – n-au fost de acord să participe la întrunirea comună PDL-PMP și, chiar înainte să ajungă Traian Băsescu la EXPO, au plecat acasă. Printre cei trei se numără însuşi președintele Ligii aleşilor locali ai PDL, Gheorghe Feieş, primarul orașului Sebiș.

  Cei prezenți l-au putut auzi pe Feieș în timp ce se manifesta oarecum ofticat, spunînd că el pleacă acasă, că pe el l-a invitat partidul ( PDL), că nu i s-a spus exact despre ce e vorba și că nu-l interesează Mișcarea Populară!

  Pe drumul spre ieşire, Feieș i-a atras alături şi pe primarii comunelor Chisindia şi Hăşmaş, Ionel Pașca, respectiv Cornel Popa, cei doi plecând fără remuşcări… că nu-l vor întâlni încă o dată pe fostul prim ministru Emil Boc, prezent la EXPO.

  Aşa da credinţă de partid – ar spune unii… dar ce fac cei trei dacă rămân singuri în PDL?….

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Quod erat demonstrandum! Nicio miză politică să te-arunci așa,ca vodă-n lobodă, în pmp., vzv de feieș și ceilalți doi, unul anonim, altul ocupat mai mult cu pruna muiată în sticlă. Restul, câți or fi fost, au rămas din curiozitate și obediență față de (tot mai sfrijiritul) falcă, vrând să vadă dk se merită saltul în barca lui băsescu. Ideea generală e că prostia la români nu se mai termină. Cred că numai putin ne poate trezi din mâzga politică cu o ghiulea-două de-ale lor. Să fim iar ce-am fost odată: pe-un picior de play / iar din gură, vai!

   0 voturi
   +1
   -1
  2. Nu mai scrieti minciuni,Feies nici macar nu a stiut care primari au mers si care nu la intalnirea cu Basescu,iar ca el ar fi fost cel care i-a determinat pe ceilalti sa nu mearga nu e adevarat.In ceea ce-l priveste pe primarul de la Chisindia ar trebui sa o lase mai moale ca are cam prea dezvoltat cultul personalitatii sau poate vrea el sa candideze de presedinte…….

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.