marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Trei persoane rănite, dintre care doi polițiști, în urma unui accident în Capitală. De ce fugea șoferul de poliție

  de - | 13 februarie 2023, 8:54 AM | Naţional

  0

  Trei persoane au fost rănite duminică seară după ce un şofer care consumase alcool şi substanţe interzise nu a oprit la semnalele unor poliţişti şi a lovit o autospecială de poliţie, accidentul având loc pe Şoseaua Colentina, din Capitală. Două dintre victime se aflau în autospeciala de poliţie, iar a treia era pasager în maşina şoferului fugar.

  „La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 23.45, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza sectorului 3, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător de autovehicul care circula pe Bd. Camil Ressu.

  Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului şi a încercat să se sustragă, continuându-şi deplasarea. În acest context, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, solicitând totodată sprijin colegilor aflaţi în proximitatea zonei prin intermediul staţiei emisie-recepţie. În momentul în care a ajuns pe Şos. Colentina, la intersecţia cu strada Cremenita, a intrat în coliziune cu o autospecială de poliţie”, relatează Brigada de Poliție Rutieră.

  Şoferul autospecialei şi pasagerului din autospeciala de poliţie, precum şi a pasagerului din autovehiculul urmărit, au fost răniţi.

  Conducătorul autovehiculului urmărit a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 31 ani. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0.41 mg/l, precum şi cu aparatul Drugtest, care a relevat prezenţa unei substanţe interzise în organism.

  În acest context, conducătorul autovehiculului a fost dus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice.

  Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în a avut loc evenimentul şi pentru luarea măsurilor legale.

  sursa: știripesurse

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.