duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Trei ore pe drumul Arad-Șiria: 60 de amenzi pentru depășirea vitezei legale

  de Ioana Costaș | 22 ianuarie 2024, 12:51 PM | Știri Arad

  1

  60 de amenzi au fost aplicate, în doar trei ore, pe drumul Arad-Șiria, pentru depășirea vitezei legale, în urma unei acțiuni a polițiștilor Serviciului Rutier. De asemenea, în cadrul acțiunii a mai fost reținut un permis de conducere și retras un certficat de înmatriculare.

  Polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pentru monitorizarea vitezei de deplasare, pe DJ 709. Pe parcursul a 3 ore, au fost aplicate 94 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 32.000 de lei, dintre care 60 pentru depășirea vitezei legale. A fost reținut un permis de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

  Pe parcursul acțiunii, șoferilor le-au fost prezentate modificările legislative intrate în vigoare în luna iulie 2023, conform cărora, o persoană fără permis, sub influența alcoolului și/sau drogurilor, care cauzează un accident urmat de moartea victimei, va executa pedeapsa dispusă de instanță în regim de detenție. Aceste activități se desfășoară permanent, în municipiu și județ, pentru reducere riscului rutier și accidentelor cu consecințe grave”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

  Citește și: Peste 100.000 de lei, cuantumul amenzilor din acest weekend în urma raziilor polițiștilor rutieri din Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.