joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Acțiune de amploare a Poliției împreună cu RAR în municipiu. Au fost date amenzi de peste 30.000 lei

  de Special Arad | 8 iunie 2022, 4:53 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În după-amiaza zilei de 8 iunie, polițiștii rutieri, împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român, au desfășurat o acțiune de amploare, în municipiu.

  Activitățile de astăzi au avut ca scop reducerea riscului rutier și impunerea unui climat de disciplină în trafic, precum și verificarea stării tehnice a autovehiculelor.

  Au fost aplicate 78 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 30.500 de lei, dintre care 28 pentru depășirea vitezei legale de deplasare, 21 pentru nepurtarea centurii de siguranță, 2 pentru utilizarea telefonului mobil în timpul condusului, iar celelalte pentru alte abateri. Polițiștii au reținut 3 permise de conducere.

  Pentru starea necorespunzătoare a vehiculului, au fost retrase 7 certificate de înmatriculare (pentru improvizații la sistemul de iluminat, defecțiuni la sistemul de frânare etc).

  Aceste activități sunt desfășurate periodic, în municipiul și județul Arad, pentru impunerea respectării legislației rutiere.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.