marþi, 23 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Trei morți după două accidente care au avut loc aseară pe același drum, DN 76!

  de - | 23 ianuarie 2023, 8:31 AM | Regional

  0

  Două accidente au avut loc aseară pe drumul DN 76, în județul Bihor. Trei dintre victime au avut nevoie de manevre de resuscitare, iar în cele din urmă niciuna dintre ele nu a mai putut fi salvată.

  Primul accident a avut loc la Hidișelu de Sus și au fost implicate 5 persoane, toate aflate în aceeași mașină. „Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, a fost declarat decesul persoanei la fața locului (o minoră de 13 ani)”, a informat comisarul-șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, în legătură cu accidentul de la Hidișelu de Sus.

  Reprezentanta IPJ Bihor a confirmat și faptul că două persoane au murit, în ciuda intervenției echipajelor medicale, în accidentul care a avut loc apoi în zona Răbăgani (Dealul Bitii). În accidentul de la Răbăgani au fost implicate 7 persoane, dintre care două au decedat, iar două au fost transportate la spital, una la Oradea și una la Beiuș, celelalte refuzând să fie duse la spital, scrie ebihoreanul.ro.

  În accidentul de pe Dealul Bitii au fost implicate două autoturisme, care s-ar fi izbit frontal, în timp ce în cel de la Hidișelu de Sus un singur autoturism, care, din primele informații, într-o curbă periculoasă, a părăsit carosabilul și a ajuns în șanț.

  Mai mulți membri ai familiei fetiței de 13 ani s-au dus rapid la locul accidentului și, fiind în stare de șoc, au avut ieșiri necumpătate. La fața locului au fost trimiși polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale („mascații”, așa cum sunt ei cunoscuți), încheie BIHOREANUL.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.