luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Trei meciuri oficiale sâmbătă la Polivalenta arădeană! Voleiul și handbalul sunt lideri în „B”, baschetul vizează o medalie

  de Dan Lazăr | 21 ianuarie 2020, 11:26 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Iubitorii sportului au sâmbătă, 25 ianuarie, șansa de a le vedea la lucru pe trei dintre echipele arădene de seniori, două dintre ele aflate în lupta pentru promovare în prima ligă. Mai greu va fi cu umplerea timpului lăsat de cele trei cluburi între meciurile lor, semn clar al „prieteniei” din sportul arădean…

  UVVG ProVolei vs. Știința Bacău (ora 11.00)

  Voleiul masculin revine la Polivalentă, echipa Aradului, aflată pe prima poziție în seria de Vest a Diviziei A2, întâlnind pe Știința Bacău, ocupantă a locului patru. Acesta va fi ultimul meci al arădenilor înainte de turneul play-off.

  ACS Crișul Ch. Criș vs. Marta Baia Mare (ora 15.00)

  Etapa secundă a turului II din cadrul Seriei D a ligii a doua de handbal feminin programează la Arad întâlnirea dintre liderul Crișul și ultima clasată, echipa de junioare a clubului maramureșan Marta.

  FCC Baschet vs. „U” Cluj-Napoca (ora 18.00)

  Înfrânte pe terenul echipei CSM Satu Mare (scor 51-59), arădencele de la FCCB primesc sâmbătă vizita ultimei clasate în Top 6, CS Universitatea Cluj-Napoca. Aradul se află pe locul III, la două puncte de echipa din Sătmar și la trei de campioana din Covasna.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.