miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Trei marinari dispăruți după un naufragiu în Marea Neagră

  de - | 18 mai 2024, 1:14 PM | Naţional

  0

  navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe, iar opt marinari, membri ai echipajului au fost salvaţi, trei fiind daţi dispăruţi.

  Mai multe nave desfăşoară acţiuni de căutare în zonă, scrie news.ro.

  Operaţiunea de căutare şi salvare, sub coordonarea Serviciului MRCC (Maritime Rescue Coordination Centre) din cadrul Autorităţii Navale Române este în plină desfăşurare după ce nava Mohammad Z s-a scufundat. Alerta a fost primită în jurul orei 4.00, iar ofiţerii MRCC au trimis imediat în zonă navele ARSVOM, SAR Artemis şi SAR Apollo.

  A fost cerut şi sprijinul Poliţiei de Frontieră, care a trimis spre locul accidentului navele MAI 2110 şi MAI 1106. Totodată, două nave comerciale aflate în apropiere au fost imediat alertate să se alăture operaţiunii de căutare şi salvare de vieţi omeneşti”, au anunţat reprezentanţii Autorităţii Navale Române.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.