sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pompierii au reluat căutările persoanei care a căzut în râul Mureș de pe pasarela pietonală

  de Ioana Costaș | 10 iulie 2023, 10:35 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  foto: Arhivă

  Pompierii arădeni au reluat luni dimineața căutările persoanei care ar fi căzut duminică dimineața în râul Mureș. Un echipaj format din trei subofițeri cu o barcă au început căutările pe Mureș, luni dimineața, în jurul orei 09:00, după ce duminică după masa, în jurul orei 17:00, acestea au fost oprite.

  „Pompierii militari arădeni au reluat misiunea de căutare-salvare pe râul Mureș, în zona în zona pasarelei pietonale peste Mureș din municipiul Arad. Din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad intervin trei subofițeri cu o autospecială de primă intervenție și comandă cu o barcă”, au transmis reprezentanții ISU Arad.

  Pompierii s-au mobilizat în urma unui apel primit duminică dimineața la 112 în care era anunțat faptul că o persoană de sex masculin ar fi căzut sau s-ar fi aruncat în râul Mureș de pe pasarela pietonală.

  Nu există date cu privire la identitatea persoanei dispărute în apele râului.

  Citește și: Pompierii au căutat ore întregi, fără succes, o persoană dispărută în Mureș în zona pasarelei

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.