joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Trei copii mici și mama lor, salvați dintr-o casă în flăcări

  de Special Arad | 7 februarie 2023, 2:47 PM | Regional

  0

  Comunicat. În noaptea de 6 spre 7 februarie, în jurul orei 01:30, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Jebel, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în localitatea Liebling, din județul Timiș, au observat că la o casă din localitate a izbucnit un incendiu.

  Polițiștii au solicitat de urgență intervenția structurilor specializate, în vederea stingerii incendiului și, observând că din imobil nu iese nicio persoană, au intrat în casa cuprinsă de flăcări unde au găsit o mamă cu 3 copilași, în vârstă de 3 luni, 2 ani și 6 ani, care dormeau, fără a fi conștienți de pericolul în care se aflau.

  Fără a sta pe gânduri, au procedat la evacuarea mamei și a copiilor din imobilul cuprins de flăcări, salvând astfel viața micuților și a mamei lor.

  Având în vedere temperatura scăzută, polițiștii au adăpostit familia la căldură în autospeciala de serviciu până la sosirea echipajelor medicale.

  „Suntem mândri de colegii noștri, care prin faptele lor fac cinste instituției și uniformei de Poliție”, transmite IPJ Timiș.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.