duminicã, 24 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Transport agabaritic în municipiu

  de Special Arad | 7 septembrie 2023, 12:36 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat.

  Vineri, 8 septembrie 2023, constructorul contractat de municipalitatea arădeană pentru realizarea proiectuluiLucrări de amenajare traseu transport public de călători cu autobuzul care să asigure legătura pe arterele urbane între zona UTA și strada Ștefan cel Mare” va transporta o nouă confecție metalică (grinda GP 204) de mari dimensiuni, parte componentă a podului hobanat peste Râul Mureș. Încărcarea va avea loc vineri seara, transportul va fi realizat noaptea de vineri spre sâmbătă,iar montajul sâmbătă, 09.09.2023.

  Traseul urmat de mijlocul de transport agabaritic va fi următorul: sediul PAB Romania, Centura de Nord a municipiului, Centura în regim de autostradă, coborârea de pe autostradă la Aeroport – Calea Bodrogului – strada Dorobanți – strada Andrei Șaguna. De acolo, transportul agabaritic va continua deplasarea cu spatele până în șantier,  pe malul Mureșului.

  Avem rugămintea ca, în intervalul amintit și pe traseul menționat, să nu fie parcate mașini pe partea carosabilă care să împiedice deplasarea mijlocului de transport agabaritic.

  Ne cerem scuze locatarilor din zonă pentru tot deranjul produs și le mulțumim anticipat pentru înțelegere.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.