Traian Băsescu, în stare gravă? „Nu mai poate vorbi”

  de - | 27 martie 2022, 5:26 PM | Naţional

  0

  Fostul președinte Traian Băsescu este internat într-o clinică din Bruxelles, după ce i s-a făcut rău. Presa a scris, pe surse, că acesta ar fi suferit un accident vascular cerebral, însă informația a rămas neconfirmată, până acum.

  Un fost senator a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu.

  Fostul președinte a refuzat să rămână internat la Spitalul Militar, însă starea lui s-a agravat, motiv pentru care a fost dus de urgență în străinătate, scrie playtech.ro.

  „Din ce știu, că am vorbit cu un apropiat de-al dânsului, Traian Băsescu și-a pierdut vocea, nu mai poate vorbi. Starea sa este gravă. Nici cu familia cu a putut schimba câteva cuvinte. Cei care vor să arunce acum pietre, să mai aștepte.

  Traian Băsescu a mers și la Spitalul Militar, însă a refuzat să rămână internat, a vrut tratament ambulatoriu. Dar starea i s-a agravat și a fost dus de urgență în străinătate”, a spus Lucian Iliescu, citat de Știripesurse.ro.

  Reamintim că Traian Băsescu a primit decizia definitivă de la Înalta Curte de Casație și Justiție că a colaborat cu Securitatea.

  Magistrații au avut nevoie de 9 luni de zile pentru a motiva decizie, după ce dosarul a ajuns la Instanța Supremă în iunie 2020.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.