luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tragic! Cosmin, un tânăr barman de 21 de ani, ucis și aruncat într-un râu din Germania

  de Special Arad | 19 februarie 2016, 6:00 PM | Naţional

  0

  Un tânăr din Râmnicu Vâlcea a fost ucis zilele trecute în Germania. Fost barman la Hotel Maria din Râmnicu Vâlcea, Cosmin DM (aşa cum e cunoscut de prieteni pe pagina sa de Facebook) a plecat la muncă în străinătate, în speranţa că va duce un trai mai bun.

  Nu a mai apucat… Cosmin a murit la 21 ani la vârsta de 21 de ani. Conform prietenilor săi, Cosmin a fost zilele trecute la un club din Germania, iar acolo se pare că ar fi intrat într-un conflict cu un grup de albanezi, care l-au urcat forţat într-o maşină, l-au dus într-un loc izolat, l-au bătut şi înjunghiat şi l-au aruncat într-un râu, scrie Vocea Vâlcii.

  Fostul barman din Râmnicu Vâlcea a fost găsit abia a joi, 18 februarie 2016, pe fundul lacului, autorităţile anunţându-i părinţii.

  SURSA: voceavalcii.ro

  FOTO: facebook.com

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.